Villa Medici Étterem

VILLA MEDICI – EGY ÉTTEREM IGAZI ÍZEKKEL ÉS MESEBELI TERMÉSZETI KÖRNYEZETTEL

A Villa Medici Étterem családi vállalkozásként 1991-ben nyitotta meg kapuit Veszprém festői völgyében és azóta áll töretlenül a magyar vendéglátás élvonalában. Miközben őrizzük értékeinket, hagyományainkat, törekszünk a folyamatos megújulásra és fejlődésre, mert hisszük azt, hogy vendégül látni valakit csakis szívből lehet. A mottónk, amely a 25 év alatt az ars poeticánkká vált, nagyon egyszerű: mindenből a legjobbat. Hisszük azt, hogy az étkezést ünnepé kell varázsolni, egy felejthetetlen élménnyé, legyen az egy családi, üzleti vagy egy baráti esemény. Büszkék vagyunk a negyed évszázad alatt összekovácsolódott csapatunkra, akikkel minden nap azon dolgozunk, hogy az élmény valóban páratlan legyen vendégeink számára. Séfünk a magyar konyhaművészet tradícióit ötvözi nemzetközi trendekkel. Elkötelezett hívei vagyunk a lokalitásnak, ennek érdekében folyamatosan kutatjuk a legjobb hazai alapanyagokat, helyi termelőket, amit pedig lehet, házilag készítünk: saját magunk füstöljük a húsokat, sütjük a kenyerünket, készítünk házi lekvárokat, fagylaltokat- mindezt annak érdekében, hogy a vendégeink számára a gasztronómiai élmény valóban különleges és maradandó legyen.

Várjuk szeretettel:

Neubauer család és a Villa Medici team

2022. ÉVBEN A  VILLA MEDICI ÉTTEREM BORVACSORÁK ÉS RENDEZVÉNYEK HELYSZÍNÉÜL SZOLGÁL, A’LA CARTE ÉTKEZÉSRE NINCS LEHETŐSÉG.

Dresszkód

A Villa Medici Étteremben előírt öltözet: közepesen elegáns / amely angolra lefordítva úgy hangzik: Dress code: smart casual.

Degusztáció

A Villa Medici Gourmet része degusztációs menükkel várja a kulináris élvezetek rajongóit. A Séf által összeállított menük is a legmagasabb fine dining élményt hivatottak biztosítani.

Az aktuális degusztációs menü- és borsort kérésre email-ben elküldjük Önnek. Degusztációs menü: teljes asztaltársaság választása esetén.

 

Megújult étlapunk 4 olyan ételt tartalmaz, amelyek a Vendég előtt készülnek.

Mindegyik fogásról készítettünk egy-egy videót nektek, hogy kicsit közelebb hozzuk a Villa Medici Étterem hangulatát, és kedvet csináljunk ahhoz, hogy személyesen is megtapasztaljátok a látványt és az ízeket.

Asztalfoglalás:

Villa Medici ajánlatok

26.750 Ft

/ fő / éj ártól

25.250 Ft

/ fő / éj ártól

26.250 Ft

/ fő / éj ártól

Vendégeink mondták

Megéri itt foglalni!