Villa Medici Étterem

VILLA MEDICI – EGY ÉTTEREM IGAZI ÍZEKKEL ÉS MESEBELI TERMÉSZETI KÖRNYEZETTEL

A Villa Medici Étterem családi vállalkozásként 1991-ben nyitotta meg kapuit Veszprém festői völgyében és azóta áll töretlenül a magyar vendéglátás élvonalában. Miközben őrizzük értékeinket, hagyományainkat, törekszünk a folyamatos megújulásra és fejlődésre, mert hisszük azt, hogy vendégül látni valakit csakis szívből lehet. A mottónk, amely a 31 év alatt az ars poeticánkká vált, nagyon egyszerű: mindenből a legjobbat. Hisszük azt, hogy az étkezést ünnepé kell varázsolni, egy felejthetetlen élménnyé, legyen az egy családi, üzleti vagy egy baráti esemény. Büszkék vagyunk az összekovácsolódott csapatunkra, akikkel minden nap azon dolgozunk, hogy az élmény valóban páratlan legyen vendégeink számára. Séfünk a magyar konyhaművészet tradícióit ötvözi nemzetközi trendekkel. Elkötelezett hívei vagyunk a lokalitásnak, ennek érdekében folyamatosan kutatjuk a legjobb hazai alapanyagokat, helyi termelőket, amit pedig lehet, házilag készítünk: saját magunk füstöljük a húsokat, sütjük a kenyerünket, készítünk házi lekvárokat, fagylaltokat- mindezt annak érdekében, hogy a vendégeink számára a gasztronómiai élmény valóban különleges és maradandó legyen.

Várjuk szeretettel:

Villa Medici team

Dresszkód

A Villa Medici Étteremben előírt öltözet: közepesen elegáns / amely angolra lefordítva úgy hangzik: Dress code: smart casual.

Degusztáció

A Villa Medici Gourmet része degusztációs menükkel várja a kulináris élvezetek rajongóit. A Séf által összeállított menük is a legmagasabb fine dining élményt hivatottak biztosítani.

Az aktuális degusztációs menü- és borsort kérésre email-ben elküldjük Önnek. Degusztációs menü: teljes asztaltársaság választása esetén.

Megújult étlapunk 4 olyan ételt tartalmaz, amelyek a Vendég előtt készülnek.

Mindegyik fogásról készítettünk egy-egy videót nektek, hogy kicsit közelebb hozzuk a Villa Medici Étterem hangulatát, és kedvet csináljunk ahhoz, hogy személyesen is megtapasztaljátok a látványt és az ízeket.

Asztalfoglalás

A Villa Medici Étterem hétfőtől vasárnapig várja vendégeit előzetes foglalás nélkül is. Fontos megjegyezni, hogy az étterem 12 év alatti vendégeket nem fogad.

Asztalfoglalás alábbi elérhetőségeink egyikén lehetséges:
+36 88/590-072 vagy +36 88/590-070
villamedici@villamedici.hu
H-8200 Veszprém, Kittenberger utca 11.

Nyitva tartás

Minden nap 12 órától 22 óráig.

Asztalfoglalás:

Villa Medici ajánlatok

Megéri itt foglalni!