Szeretettel köszöntjük a Dunántúl egyik legkedveltebb 4 csillagos szállodájában Veszprémben, a Villa Medici Hotelben!

Szállodánk diszkrét eleganciával, magas szintű szolgáltatásokkal áll a pihenni vágyók rendelkezésére csakúgy, mint a borospince, rendezvény termek, Wellington Pub, két nagyszerű étterem kerthelyiséggel, a wellness részleg pihenősarokkal és jacuzzival.

Szállodánkban folyamatosan arra törekszünk, hogy ne csak mindazt biztosítsuk, ami megfelel vendégeink elvárásainak, de felül is múljuk őket.

Büszkék vagyunk arra, hogy a magas színvonal mellett vendégeink „második otthonukként” tekintenek ránk. Vendégeink 23 éves hűsége bizonyítja, hogy Veszprém vezető szállodái között szerepelünk, és méltán vagyunk az egyik legkedveltebb esküvőhelyszín is a környéken.

A Hotel Villa Mediciben a legfontosabb számunkra Vendégeink elégedettségének és komfortérzetének megteremtése.

Szobáinkat elsősorban felnőtt pihenő és üzletemberi kör részére alakítottuk ki, emiatt nagyságuk és felszereltségük sajnos nem alkalmas 6 éven aluli gyermekek fogadására.

Engedje meg magának a teljes nyugalom és ellazulás élményét, és látogassa meg szállodánkat, keresse kedvező csomagajánlatainkat!

Különleges adottságainkat nem csak szállóvendégeink élvezhetik:

Kóstolja meg a vargánya krémlevest az első osztályú Villa Medici Étteremben vagy gyönyörködjön a napsütésben egy finom olasz kávé és a díjnyertes Trois Chocolat társaságában a kis tó partján!

Tekintse meg csomagajánlatainkat! >>>