Villa Medici – egy étterem igazi ízekkel és mesebeli természeti környezettel ahol nekünk Ön az első…

A Villa Medici Étterem családi vállalkozásként 1991-ben nyitotta meg kapuit Veszprém festői völgyében és azóta áll töretlenül a magyar vendéglátás élvonalában. Miközben őrizzük értékeinket, hagyományainkat, törekszünk a folyamatos megújulásra és fejlődésre, mert hisszük azt, hogy vendégül látni valakit csakis szívből lehet. A mottónk, amely a 25 év alatt az ars poeticánkká vált, nagyon egyszerű: mindenből a legjobbat. Hisszük azt, hogy az étkezést ünnepé kell varázsolni, egy felejthetetlen élménnyé, legyen az egy családi, üzleti vagy egy baráti esemény. Büszkék vagyunk a negyed évszázad alatt összekovácsolódott csapatunkra, akikkel minden nap azon dolgozunk, hogy az élmény valóban páratlan legyen vendégeink számára. Séfünk a magyar konyhaművészet tradícióit ötvözi nemzetközi trendekkel. Elkötelezett hívei vagyunk a lokalitásnak, ennek érdekében folyamatosan kutatjuk a legjobb hazai alapanyagokat, helyi termelőket, amit pedig lehet, házilag készítünk: saját magunk füstöljük a húsokat, sütjük a kenyerünket, készítünk házi lekvárokat, fagylaltokat- mindezt annak érdekében, hogy a vendégeink számára a gasztronómiai élmény valóban különleges és maradandó legyen.

Várjuk szeretettel:

Neubauer család és a Villa Medici team

2022. ÉVBEN A  VILLA MEDICI ÉTTEREM BORVACSORÁK ÉS RENDEZVÉNYEK HELYSZÍNÉÜL SZOLGÁL, A’LA CARTE ÉTKEZÉSRE NINCS LEHETŐSÉG.

 


A Villa Medici Étteremben előírt öltözet: közepesen elegáns / amely angolra lefordítva úgy hangzik:
Dress code: smart casual.


Degusztáció:

A Villa Medici Gourmet része degusztációs menükkel várja a kulináris élvezetek rajongóit.

A Séf által összeállított menük is a legmagasabb fine dining élményt hivatottak biztosítani.

Az aktuális degusztációs menü- és borsort kérésre email-ben elküldjük Önnek.

Degusztációs menü: teljes asztaltársaság választása esetén.


Megújult étlapunk 4 olyan ételt tartalmaz, amelyek a Vendég előtt készülnek.

Mindegyik fogásról készítettünk egy-egy videót nektek, hogy kicsit közelebb hozzuk a Villa Medici Étterem hangulatát, és kedvet csináljunk ahhoz, hogy személyesen is megtapasztaljátok a látványt és az ízeket.Asztalfoglalás: +36 88/590-072, +36 88/590-070 vagy e-mailben: villamedici@villamedici.hu