Villa Medici étlap

 


Előétel

Libamáj terrine, mangó, eperkaviár, pácolt piros dió 3.250 Ft

Konfitált lazacfilé, langyos kapros tökfőzelék, kolbászmorzsa 2.950 Ft


Levesek

Fácánerőleves fácánroláddal, céklás gnocchi, zöldségek 2.150 Ft

Zöldborsókrémleves turbolyával, vaníliás Szent Jakab kagyló 2.150 Ft


Főételek

Napi friss halajánlat a párizsi piacról

Fogasfilé, fermentált retek, sáfrany velouté, fekete linguini 5.850 Ft

Ánizzsal füstölt bárányfilé, indiai padlizsánkrém, hurkakrokett, zöldségek 5.450 Ft

Bundázott kacsamáj, vargányás rizottó, füstölt paprikakrém, pisztácia 6.150 Ft

Préselt gyöngytyúk, szalonnás burgonya, szarvasgombás zellerkrém 5.950 Ft


Desszertek

Toffifee: karamell, csoki, mogyoró, meggy 1.950 Ft

Kecsketejes Panna cotta, bogyós gyümölcsök 1.750 Ft

Túrómousse barackkal 1.850 Ft

Flódni, tokaji aszú hab 1.750 Ft


A Villa Medici Étterem klasszikus ételei

Bélszín carpaccio, fekete fokhagymás tapenade 3.200 Ft

Vargányakrémleves Villa Medici módra 2.850 Ft

Lazaccal töltött ravioli, kecskesajthab, bazsalikomolaj 2.950 Ft

Angus bélszín “Budapest” libamáj, vargánya, lecsó, zöldborsó 7.250 Ft

Trois Chocolat, eperfagylalt 1.850 Ft

 

Menüár: 14.500.-

 

Menüajánlataink

A menüajánlatokat Séfünk úgy állította össze,hogy azok Önöknek a legteljesebb gasztronómiai élményt nyújtsák. A menüben történő változtatásra nincs lehetőség.

 

MENU I.

Amuse bouche

***

Libamáj terrine, mangó, eperkaviár, pácolt piros dió

***

Ánizzsal füstölt bárányfilé, indiai padlizsánkrém, hurkakrokett, zöldségek

***
Toffifee: karamell, csoki, mogyoró, meggy

 

9.500.-


MENU II.

Amuse bouche

***

Fácánerőleves fácánroláddal, céklás gnocchi, zöldségek

***

Fogasfilé, fermentált retek, sáfrány velouté, fekete linguini

***

Kecsketejes Panna cotta, bogyós gyümölcsök

 

9.150.-


MENU III.

Amuse bouche

***

Konfitált lazacfilé, langyos kapros tökfőzelék, kolbászmorzsa

***

Bundázott kacsamáj, vargányás rizottó, füstölt paprikakrém, pisztácia

***

Túrómousse barackkal

 

9.850.-


MENU IV.

Amuse bouche

***

Zöldborsókrémleves turbolyával, vaníliás Szent Jakab kagyló

***

Préselt gyöngytyúk, szalonnás burgonya, szarvasgombás zellerkrém

***

Flódni, tokaji aszú hab

 

9.150.-

 

DEGUSZTÁCIÓS MENÜAJÁNLAT:

24 órás előrendeléssel

9 fogásos degusztációs menü
borsorral: 30.500,-
borsor nélkül: 25.000,-

A degusztációs menü esetén kérjük
legkésőbb 19:00 óráig szíveskedjenek megérkezni.

Az aktuális degusztációs menü- és borsort kérésre email-ben elküldjük Önnek.

Az árak a 12%-os szerviz díjat tartalmazzák.


AKIK AZ ÖN ÉTELEIT ELKÉSZÍTIK

Amrein Csaba
Séf, mesterszakács

Kerekes István
mesterszakács
Földesi Attila
mesterszakács
Döbröntei Dávid
mesterszakács
Nagy Sándor
mesterszakács
Humli Dávid
szakács
Tatár Demeter
mesterszakács
Knoll Ottó
mesterszakács
Hamrik Anita
mesterszakács
Gertner Viktória
szakács
Major Dorisz
szakács