Villa Medici étlap

 

 


Előétel

Libamáj mangótatárral, édesköményes szamócakrémmel, lilaburgonya chipsszel 3.750.-

Kapros pisztráng és marinált vörös tonhal gyömbéres zöldborsókrémmel, fekete kenyérrel 3.550.-


Levesek

Galamberőleves szarvasgombás raviolival, zöldségekkel 1.890.-

Vargányakrémleves Villa Medici módra 2.850.-

Spárgacappuccino Szent Jakab kagylóval, lazactatárral 1.850.-


Főételek

Kingfish (holdhal) provence-i raguval, burgonya variációval 5.500.-

Fogasfilé céklarizottóval, spenóttal,parmezán ropogóssal 5.250.-

Kacsamell gorgonzolasajtos spárgakrémmel, burgonyanudlival, kacsamájjal 5.250.-

Tanyasi csirke karfiol morzsában, paradicsompestós gnocchival gomolyával, tavaszi zöldségekkel 4.850.-

Mangalicaszűz “rántott” mangalicapofa- pörkölttel, dödöllével, tejfölhabbal 5.450.-

Borjúkaraj zsályás-cukkinis pappardellével, bevert tanyasi tojással, flambírozott királyrákkal 6.500.-

Angus bélszín “Budapest” ahogy mi készítjük 7.250.-


Desszertek

Trois chocolat házi fagylalttal 1.790.-

Crépes Suzette vanília fagylalttal a vendég előtt flambírozva 1.690.-

Eper a’la Villa Medici 1.780.-

Mangótiramisu málnával, grillázzsal 1.550.-

 

 

Menüajánlataink

A menüajánlatokat Séfünk úgy állította össze,hogy azok Önöknek a legteljesebb gasztronómiai élményt nyújtsák.A menüben történő változtatásra nincs lehetőség.

 

MENU I.

Amuse bouche

***

Libamáj mangótatárral, édesköményes szamócakrémmel,
lila burgonyachipsszel

***

Mangalicaszűz “rántott” mangalicapofa- pörkölttel,
dödöllével, tejfölhabbal

***

Crépes Suzette vanília fagylalttal
a vendég előtt flambírozva

 

9.600.-


MENU II.

Amuse bouche

***

Kapros pisztráng és marinált vörös tonhal
gyömbéres zöldborsókrémmel,
fekete kenyérrel

***

Kacsamell gorgonzola sajtos spárgakrémmel,
burgonya –nudlival, kacsamájjal

***

Mangótiramisu málnával,
grillázzsal

 

9.250.-


MENU III.

Amuse bouche

***

Galamberőleves szarvasgombás raviolival,
zöldségekkel

***

Borjúkaraj zsályás-cukkinis pappardellével,
bevert tanyasi tojással,
flambírozott királyrákkal

***

Eper a’ la Villa Medici

9.750.-


MENU IV.

Amuse bouche

***

Spárgacappuccino Szent Jakab kagylóval,
lazactatárral

***

Tanyasi csirkemellfilé karfiolmorzsában
paradicsompestós gnocchival,
kecskesajttal, tavaszi zöldségekkel

***

Trois chocolat

7.950.-

 

DEGUSZTÁCIÓS MENÜAJÁNLAT:

Az aktuális degusztációs menü- és borsort kérésre email-ben elküldjük Önnek.


Az árak a 12%-os szerviz díjat tartalmazzák.