Villa Medici étlap

 


Előétel

Házilag füstölt szarvassonka szarvasgombás olívaolajjal, rozmaringos focacciaval 2.950 Ft

Kecskesajt paradicsommal, vargányás raviolival, bazsalikomhabbal 3.150 Ft


Levesek

Hideg sárgadinnyekrémleves frizzantéval 1.950 Ft

Toszkán paradicsomkrémleves parmezánnal, füstölt ördöghal pofával 2.550 Ft

Vargányakrémleves Villa Medici módra 2.950 Ft


Főételek

Tejes borjúszűz, sült brokkoli és karfiol körtekrémmel, pisztáciás gnocchival 6.950 Ft

Tanyasi csirke zöld dióval, libamájjal, céklával, mézes narancsos jus-vel 5.150 Ft

Fürjmell, pulyka osztriga és kacsazúza mascarpones polentával, paprikakrémmel 5.050 Ft

Szarvasbélszín burgonyanudlival, karamellizált répával, vörösbor redukcióval 6.950 Ft

Angus bélszín Budapest kacsamájjal, vargányával, lecsóval, zöldborsóval 7.450 Ft

Vörös tonhal steak gyömbérkaviárral, korianderes hollandi mártással, fiatal zöldségekkel 5.950 Ft

Óriás tigrisrák ánizslikőrrel flambírozva, parmezánkosárban tálalt salátavariációval, fekete kenyérrel, paradicsomokkal 4.450 Ft


Desszertek

„Trois Chocolat” barackfagylalttal 2.150 Ft

Citromtorta mangófagylalttal 1.850 Ft

Klasszikus túrógombóc mandulagrillázzsal, vaníliás tejfölhabbal, ribizlivel 1.750 Ft

Chia pudding gyümölcsökkel, szederkrémmel 1.850 Ft


 

 

Menüajánlataink

A menüajánlatokat Séfünk úgy állította össze,hogy azok Önöknek a legteljesebb gasztronómiai élményt nyújtsák. A menüben történő változtatásra nincs lehetőség.

 

MENU “A”

A Villa Medici Étterem klasszikus ételei

Amuse bouche

***

Vargányakrémleves Villa Medici módra

***

Angus bélszín Budapest kacsamájjal, vargányával, lecsóval, zöldborsóval

***

„Trois Chocolat” barackfagylalttal

 

11.900.-


MENU “B”

Amuse bouche

***

Házilag füstölt szarvassonka szarvasgombás olívaolajjal, rozmaringos focacciaval

***

Fürjmell, pulyka osztriga és kacsazúza mascarpones polentával, paprikakrémmel

***

Citromtorta mangófagylalttal

 

9.200.-


MENU “C”

Amuse bouche

***

Toszkán paradicsomkrémleves, parmezánnal, füstölt ördöghal pofával

***

Tejes borjúszűz, sült brokkoli és karfiol körtekrémmel, pisztáciás gnocchival

***

Klasszikus túrógombóc mandulagrillázzsal, vaníliás tejfölhabbal, ribizlivel

 

10.600.-


MENU “D”

Amuse bouche

***

Kecskesajt paradicsommal, vargányás raviolival, bazsalikomhabbal

***

Vörös tonhal steak gyömbérkaviárral, korianderes hollandi mártással, fiatal zöldségekkel

***

Chia pudding gyümölcsökkel, szederkrémmel

 

10.500.-

 

 

A menüajánlatokat Séfünk úgy állította össze, hogy azok Önöknek a legteljesebb gasztronómiai élményt nyújtsák. A menüben történő változtatásra nincs lehetőség.

DEGUSZTÁCIÓS MENÜAJÁNLAT:

24 órás előrendeléssel

9 fogásos degusztációs menü
borsorral: 30.500,-
borsor nélkül: 25.000,-

A degusztációs menü esetén kérjük
legkésőbb 19:00 óráig szíveskedjenek megérkezni.

Az aktuális degusztációs menü- és borsort kérésre email-ben elküldjük Önnek.

Az árak a 12%-os szerviz díjat tartalmazzák.


AKIK AZ ÖN ÉTELEIT ELKÉSZÍTIK

Amrein Csaba
Séf, mesterszakács

Kerekes István
mesterszakács
Földesi Attila
mesterszakács
Döbröntei Dávid
mesterszakács
Nagy Sándor
mesterszakács
Humli Dávid
szakács
Tatár Demeter
mesterszakács
Knoll Ottó
mesterszakács
Hamrik Anita
mesterszakács
Gertner Viktória
szakács
Major Dorisz
szakács