Villa Medici étlap

 


Előétel

Mangalicapofa, borjúnyelv, kacsamáj céklával, vízitormával, Othello szőlővel 3.790 Ft

Vörös tonhal fekete olívával, lila burgonyasalátával, mentás limehabbal  3.850 Ft


Levesek

Ököruszályerőleves bébi zöldségekkel, mezzelunéval  1.980 Ft

Csicsókakrémleves libazúzával, vízitormával 1.850 Ft

 


Főételek

Friss hal ajánlatunk a párizsi piacról 6.450 Ft

Fogasfilé színes rizottóval yuzu gyöngyökkel, bundázott tőkehal pofával  5.950 Ft

Szarvasbélszín édesburgonyával, karfiol krokettel, fava babbal, szalonnamorzsával 6.950 Ft

Tejes borjú flambírozott királyrákkal, gorgonzolás, spenótos cannelónival 6.850 Ft

Mangalicaszűz rántott pacallal, kelkáposztával, sült paprikával és dödöllével 5.750 Ft

Kacsamell, kacsamáj és fürjmell fehérmákos, aszalt szilvás burgonyagombóccal, szilvakrémmel, Calvadosszal  6.250 Ft


Desszertek

Tonkababos madártej áfonyás pitével 1.850 Ft

Máktortácska birssel és csipkebogyóval 1.790 Ft

Zöldalma mousse csokis keksszel, tejkaramellával 1.850 Ft

Kézműves sajtválogatás, libatepertős sütőtökfagylalttal 1.890 Ft

 


A Villa Medici Étterem klasszikus ételei

Vargányakrémleves Villa Medici módra 2.850 Ft

Bélszín ” Budapest” ahogy mi készítjük libamájjal, vargányával, lecsóval és zöldborsóval  7.250 Ft

Igazi borjú bécsi tejes borjúból tökmagolajos burgonysalátával  5.150 Ft

«Trois Chocolat » fahéjas narancsfagylalttal 1.790 Ft

 

Menüajánlataink

A menüajánlatokat Séfünk úgy állította össze,hogy azok Önöknek a legteljesebb gasztronómiai élményt nyújtsák. A menüben történő változtatásra nincs lehetőség.

 

MENU I.

Amuse bouche

***

Mangalicapofa, borjúnyelv, kacsamáj céklával, vízitormával, Othello szőlővel

***

Szarvasbélszín édesburgonyával, karfiol krokettel, fava babbal, szalonnamorzsával

***
Zöldalma mousse csokis keksszel, tejkaramellával

 

10.950.-


MENU II.

Amuse bouche

***

Ököruszályerőleves bébi zöldségekkel, mezzelunéval

***

Mangalicaszűz rántott pacallal, kelkáposztával, sült paprikával és dödöllével

***

Tonkababos madártej áfonyás pitével

 

9.150.-


MENU III.

Amuse bouche

***

Vörös tonhal fekete olívával, lila burgonyasalátával, mentás limehabbal

***

Fogasfilé színes rizottóval yuzu gyöngyökkel, bundázott tőkehal pofával

***

Máktortácska birssel és csipkebogyóval

10.650.-


MENU IV.

Amuse bouche

***

Csicsókakrémleves libazúzával, vízitormával

***

Kacsamell, kacsamáj és fürjmell fehérmákos, aszalt szilvás burgonyagombóccal, szilvakrémmel, Calvadosszal

***

«Trois Chocolat » fahéjas narancsfagylalttal

9.450.-

 

DEGUSZTÁCIÓS MENÜAJÁNLAT:

24 órás előrendeléssel

9 fogásos degusztációs menü
borsorral: 30.500,-
borsor nélkül: 25.000,-

A degusztációs menü esetén kérjük
legkésőbb 19:00 óráig szíveskedjenek megérkezni.

Az aktuális degusztációs menü- és borsort kérésre email-ben elküldjük Önnek.


Az árak a 12%-os szerviz díjat tartalmazzák.