Villa Medici étlap

 

 


Előétel

Vörös tonhal -királyhal carpaccio, tengeri spárgával, yuzu gyöngyökkel, fekete kenyérrel és céklával 3.850 Ft

Libamáj mangótatárral édesköményes eperkrémmel, eperkaviárral és házi kenyérrel 3.750 Ft


Levesek

Galamberőleves szarvasgombás raviolival 1.890 Ft

Zöldborsókrémleves, mandulával, zöld teában érlelt kacsamellel 1.790 Ft

Vargányakrémleves Villa Medici módra 2.850 Ft

Hideg leves ajánlatunkról a felszolgálóknál szíveskedjen érdeklődni


Főételek

Friss hal ajánlatunk a párizsi piacról 5.850 Ft

Fogasfilé mángolddal, cukkinis olajbogyós lasagneval, batátakrémmel 5.250 Ft

Gyöngytyúkmellfilé karfiollal, vargányás polentával, fiatal bio zöldségekkel 4.850 Ft

Malaccsászár és mangalicapofa tökfőzelékkel, lila gnocchival, kolbászmorzsával 5.250 Ft

Báránygerinc és borjúmáj rozmaringgal, parázsburgonyával, BBQ zöldségekkel 4.950Ft

Borjústeak burratával, háromféle paradicsommal, spenótos burgonyapürével 6.450 Ft

Bélszín ” Budapest” ahogy mi készítjük libamájjal, vargányával, lecsóval és zöldborsóval 7.250 Ft


Desszertek

Trois chocolat eperfagylalttal 1.790 Ft

Krémsajttorta bogyós gyümölcsökkel, málnasorbet-val 1.650 Ft

Passiógyümölcs mousse mentasorbet-val, levendulahabbal 1.650 Ft

Kókusztejes chia puding pisztácia crumble-lal, vaníliás ribizli lekvárral 1.550 Ft

Degusztáció 9 fogásos: 25.000 Ft

Borsorral: 30.500 Ft

 

 

Menüajánlataink

A menüajánlatokat Séfünk úgy állította össze,hogy azok Önöknek a legteljesebb gasztronómiai élményt nyújtsák. A menüben történő változtatásra nincs lehetőség.

 

MENU I.

Amuse bouche

***

Libamáj mangótatárral édesköményes eperkrémmel, eperkaviárral és házi kenyérrel

***

Malaccsászár és mangalicapofa tökfőzelékkel, lila gnocchival, kolbászmorzsával

***
Krémsajttorta bogyós gyümölcsökkel, málnasorbet-val

 

9.580.-


MENU II.

Amuse bouche

***

Vörös tonhal -királyhal carpaccio, tengeri spárgával, yuzu gyöngyökkel,
fekete kenyérrel és céklával

***

Friss hal ajánlatunk a párizsi piacról

***

Kókusztejes chia puding pisztácia crumble-lal, vaníliás ribizli lekvárral

 

9.900.-


MENU III.

Amuse bouche

***

Galamberőleves szarvasgombás raviolival

***

Borjústeak burratával, háromféle paradicsommal,
spenótos burgonyapürével

***

Trois chocolat eperfagylalttal

9.100.-


MENU IV.

Amuse bouche

***

Zöldborsókrémleves mandulával,
zöld teában érlelt kacsamellel

***

Gyöngytyúkmellfilé karfiollal, vargányás polentával,
fiatal bio zöldségekkel

***

Passiógyümölcs mousse mentasorbet-val, levendulahabbal

7.800.-

 

DEGUSZTÁCIÓS MENÜAJÁNLAT:

Az aktuális degusztációs menü- és borsort kérésre email-ben elküldjük Önnek.


Az árak a 12%-os szerviz díjat tartalmazzák.